Gebruiker
Wordt dit Canada's nieuwste goudmijn? placeholder Premium

De goudprijs is sinds begin mei gedaald van 1300$ tot 1220$. De daling van de goudprijs gaat gepaard met een herstel van de Amerikaanse dollar. De goudmijnaandelen kennen nu voor het eerst sinds midden januari een noemenswaardige marktcorrectie. De goudmijnindex daalde op één week tijd ruim 10%. De HUI-goudmijnindex daalde voor het eerst sinds januari tot het 50-daags gemiddelde (blauwe lijn op grafiek). De langverwachte goudmijncorrectie.

20160525 HUI 50DMA

Vorige week brachten nochtans alle financiële media het verhaal dat George Soros goudmijnaandelen had gekocht en meteen werd er bijgeschreven waarom goudmijnaandelen nu wel zo interessant waren. Toen goudmijnaandelen begin dit jaar echter spotgoedkoop waren, negeerden media deze opportuniteit zoals gewoonlijk! De goudmijncorrectie die we nu meemaken kunnen we dus gerust de "Soros bull trap" noemen. 

Trouwe lezers zullen weten hoe we hierop geanticipeerd hebben door enkele fenomenale winsten op goudmijnaandelen vast te spijkeren. Enkele van onze geselecteerde aandelen hebben we bij wijze van spreken verkocht aan George Soros en zijn vrienden. Dat werd duidelijk gemaakt in Analyse nieuwsbrief 1640 en in een eerdere update voor abonnees.

Dat betekent echter niet dat we alle goudmijnaandelen meteen overboord gegooid hebben. Er zijn nog steeds uitzonderlijke opportuniteiten in wat overduidelijk een beursrally voor enkele jaren lang zal worden.

In enkele vorige edities van Analyse bespraken we een veelbelovend goudmijnproject in Canada dat miljoenen goudounces herbergde die door de markt slechts gewaardeerd werden aan 10 Canadese dollar per ounce. En dit terwijl de goudprijs momenteel aan 1593 Canadese dollar noteert...

Het was enkel wachten totdat de markt dit amper gekende goudproject zou ontdekken en de waarde van het bedrijf zou omhoog schieten.

20160525 Falco 6M V2

En dit gebeurt nu nog sneller dan we hadden verwacht, ook al werd dit aandeel de voorbije 2 maanden tot tweemaal toe met positieve commentaren besproken in Analyse. Dit koers van dit aandeel schiet tientallen procenten hoger terwijl de brede goudmijnmarkt corrigeert!

Hieronder volgt een update voor abonnees over de koersexplosie in dit ontluikende aandeel. Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden