Abonneren | Analyse
Gebruiker

Getuigenissen

Lees hier hoe onze nieuwsbrief beoordeeld wordt.

Een andere vraag die misschien minder jouw expertise is, is dat wij overwegen om naar Zuid-Frankrijk te verhuizen.Woningen zijn daar een stuk goedkoper als hier en de levenskwaliteit lijkt me daar ook wel beter.Heb jij enig zicht op de evolutie van woningen in Frankrijk? Alvast bedankt voor jouw antwoord en ook bedankt voor al jouw inzichten.Dankzij jou is mijn portefeuille een flink stuk gestegen en worden onze dromen veel reëler.

J.D.06/07/2023

Beste, Mijn abonnement verloopt op 02/06/2023.Ik wilde gewoon even melden dat ik intussen reeds de storting gedaan heb voor het komende jaar (tot juni 2024).:-) Ik lees met veel interesse de Analyse publicaties. Het heeft mij absoluut nog geen windeieren gelegd !Proficiat voor het puike werk, de interessante analyses en de betrouwbare tips ! 

K.C.30/05/2023

Dag Jeroen,

Ook al is de content niet altijd rozengeur en maneschijn, het blijft altijd een openbaring om je nieuwsbrief te lezen.

Het is dan ook met veel plezier dat ik mijn abonnement verleng. 

Laat je stem in de woestijn blijven klinken.

Take care,

Filip

Filip P.04/04/2023

Beste Jeroen,

Ik volg de nieuwsbrief, eerst met Roland sinds begin de jaren 80 eerst in Swingtrend, daarna in Analyse, nu door u geschreven.
In moeilijke periodes was Analyse mijn toevlucht om erdoor te komen.
En eerlijk gezegd, het heeft mij geen windeieren gelegd. Duizend maal dank.

G.L.05/01/2023

Dag Jeroen,


ik ben al geruime tijd een abonnee bij jullie, en ben van plan dit ook te blijven. Voor mij is Analyse nog steeds het beste blad van de Benelux!

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
C.

C.02/12/2022

aanmelden