Gebruiker
Analyse & FondsenAnalyse op VFB & BZB Congressen placeholder Premium
  • okt. 07, 2015
  • Jeroen Vandamme

Zaterdag 10 oktober vindt het jaarlijkse VFB Congres plaats, van de Vlaamse Beleggingsfederatie, in de Metropolis te Antwerpen. Op dit congres komen bedrijven en banken zich presenteren aan beleggers. Dit gaat gepaard met de gebruikelijke economische en bedrijfsvooruitzichten.

Het valt te verwachten dat analisten een koopopportuniteit in de huidige correctie zullen zien (de zoveelste "buy-the-dip") en dat de Belgische bedrijfsleiders de groeivertraging in zowel de opkomende markten als de economische problemen in Europa en specifiek in Duitsland zullen minimaliseren. Ik verwacht dat beleggers overdonderd zullen worden met consensus ideeën, maar sta altijd open voor verrassingen.

Ikzelf zal aanwezig zijn op dit Congres, maar met Analyse zijn we geen standhouder. Ons marketingbudget werd dit jaar al veel beter gespendeerd aan de uitbouw van de nieuwe website, iets wat de dienstverlening naar alle abonnees ten goede komt.

Op donderdag 15 oktober zal ik ook aanwezig zijn op het BZB Congres, een evenement voor de zelfstandige financiële tussenpersonen. Analyse (& FondsenAnalyse) telt ook zelfstandige bankiers en makelaars als lezer en abonnee en die zijn ook aanwezig op dit evenement.

De onafhankelijke Duitse vermogensbeheerder Flossbach von Storch vroeg onze toestemming om ter gelegenheid van dit evenement twee edities van FondsenAnalyse te herpubliceren. Het gaat om twee edities waarin de beleggingsvisie en een gemengd fonds van de Duitse beheerder wordt besproken.

Op dit evenement zal ik een paar presentaties bijwonen en daarnaast ook te vinden zijn aan de stand van Flossbach von Storch. De onafhankelijke analyses die FondsenAnalyse bracht van het vlaggenschipfonds FvS Multiple Opportunities worden daar verduidelijkt. Aarzel niet om mij aan te spreken indien u aanwezig zou zijn.

Ook ter info: Volgende week verschijnt de oktober editie van FondsenAnalyse. Dit is intussen al de vijfde editie van het fondsenmagazine. De beurscorrectie in de opkomende markten, beleggen in Japan en verschillende tegendraadse beleggingsthema's zijn enkele van de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Snelle beslissers kunnen zich alsnog abonneren en meelezen vanaf deze oktober uitgave (vanaf 12,5 euro per maand als onderdeel van het Totaalpakket en 18,3 euro per maand voor een afzonderlijk abonnement FondsenAnalyse).

Beste groeten,

Jeroen Vandamme

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden