Gebruiker
Update Discovery plays: selectie onontdekte aandelen placeholder Premium

Anderhalf jaar geleden gaf ik twee presentaties voor Analyse lezers.

Tijdens mijn presentatie werd een selectielijst van "onontdekte aandelen" voorgesteld. Deze selectielijst fungeert naast de reeds lang bestaande AnalysePortefeuille.

De selectielijst bevatte 10 aandelen van bedrijven die inspelen op de nieuwe grondstoffenhausse.

Zoals destijds omschreven gaat het om "een persoonlijke selectielijst van exploratiebedrijven met groot potentieel: onontdekte aandelen die op het punt staan een nieuwe grondstoffenontdekking te maken.

Essentieel is dat deze bedrijven niet alleen het potentieel hebben van een nieuwe ontdekking, maar ook al ontdekkingen gedaan hebben en dat hun bewezen vondsten door de beurs momenteel sterk ondergewaardeerd worden."

Het gaat wel om vaak risicovollere en speculatievere aandelen dan degene die besproken worden in de AnalysePortefeuille dus een lagere weging is aanbevolen!

(Noot: Deze selectielijst fungeert naast de AnalysePortefeuille. Net zoals met onze modelportefeuille staat het iedereen vrij om in eigen verantwoordelijkheid en op eigen wijze deze selectielijst al dan niet op te volgen.)

In het verleden werden al verschillende artikels over deze selectielijst van "discovery plays" geschreven, verschillende aandelen werden op bepaalde momenten verkocht en/of gekocht. Deze artikels kunnen via deze link in groep worden teruggevonden.

Hieronder volgt een nieuwe update van deze selectielijst met onder andere een nieuwe verkooppositie en de invoer van een stop-limiet order.

 


 


Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden