Gebruiker
FondsenAnalyse Nr. 9: De come-back van goud! placeholder Premium

De negende editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse is beschikbaar voor abonnees in het Ledenmenu.

Deze editie waarschuwt voor de gevolgen van angstige centrale bankiers die in het nauw gedreven worden en biedt een focus op de negatieve rentes in de markten. 

Welke beleggingsfondsen bieden een alternatief voor een spaarrekening die nu al niets meer opbrengt en straks geld zal kosten? We bieden enkele oplossingen aan.

Daarnaast analyseren we ook de come-back van het goud en de goudmijnaandelen. Vorige maand werd nog een gouden kernpositie toegevoegd aan de FondsenSelectie in anticipatie op een koersuitbraak in deze sector. Intussen staat de goudprijs meer dan 10% hoger en genereert dit fonds nog een hoger rendement !

Verder brengen we ook een nieuwe beleggingssector in de kijker. We selecteren de betere wereldwijde aandelenfondsen en brengen ook een uitgebreide analyse van twee Quant-fondsen.

En om het helemaal compleet te maken is er ook nog een bespreking van de financiële markten, onze visie op de beurscorrectie en het recente herstel, én de rubriek FondsenOpvolging. Zoals gewoonlijk sluiten we af met onze FondsenSelectie.

De negende editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse is voor abonnees reeds online te vinden in het Ledenmenu. Begin volgende week vindt u deze editie ook in uw postbus. 

P.S.: De e-mailfunctie die abonnees automatisch op de hoogte brengt van nieuwe berichten op de website is niet meer actief vanwege technische redenen. Intussen werken we al aan een nieuwe mailapplicatie. Bedankt voor uw begrip.

Wat is FondsenAnalyse?

FondsenAnalyse is een uniek magazine over beleggingsfondsen.

FondsenAnalyse is het enige 100% onafhankelijke fondsenmagazine in de Benelux. Er zijn géén inkomsten van productverkoop of advertenties zodat onze analyses onafhankelijk en eerlijk blijven. In begrijpbare taal, geen jargon, wordt uitgelegd waarin de beste fondsen beleggen.

Een proefabonnement kunt u GRATIS aanvragen via onze contactpagina en bekijk hier de verschillende abonnementenformules.

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden