Gebruiker
Exclusieve Mailapplicatie voor abonnees Analyse placeholder
  • jun. 14, 2016
  • Jeroen Vandamme

Abonnees van de Analyse beleggingsnieuwsbrief zullen het al gemerkt hebben. Sinds een aantal weken is er een gloednieuwe mailapplicatie actief om onze abonnees nog sneller op de hoogte te brengen van updates en berichten op de website. 

Momenteel is deze mailapplicatie reeds actief voor abonnees van Anayse en weldra wordt die ook geactiveerd voor FondsenAnalyse. Zowel abonnees van Analyse als van FondsenAnalyse zullen per mail op de hoogte gebracht worden van de respectievelijke nieuwe publicaties Analyse en FondsenAnalyse.

De beleggingsmagazines zullen na publicatie onmiddellijk in het Ledenmenu verschijnen waar die geraadpleegd kunnen worden door de abonnees.

Daarnaast zullen abonnees ook op de hoogte gebracht worden van belangrijke updates over de beurs of transacties in de AnalysePortefeuille.

De nieuwe en exclusieve mailapplicatie heeft vele voordelen als extra service:

  • Als abonnee van Analyse/FondsenAnalyse beschikt u online snel over de publicatie zodat u meteen kan inspelen op bepaalde beleggingskansen.
  • U bent als abonnee als eerste op de hoogte van onze transacties in de AnalysePortefeuille.
  • De publicaties kunnen gelezen worden op alle toestellen: desktop, tablet en smartphones.
  • De publicaties zijn makkelijk beschikbaar voor abonnees die permanent in het buitenland wonen of tijdelijk op vakantie zijn.
  • Een snelle verdeling van de publicaties is verzekerd en we zijn niet meer afhankelijk van de soms onnauwkeurige of trage dienstverlening van Bpost. 
  • Daarnaast willen we nog meedelen dat de publicaties ook nog steeds per post worden verstuurd naar Belgische abonnees.

De nieuwe mailapplicatie brengt Analyse/FondsenAnalyse abonnees op de hoogte van publicatie van nieuwsbrieven. Om geen mailoverlast te creëren zullen Analyse abonnees geen e-mailmelding krijgen van alle berichten die op de website komen, maar abonnees zullen wél worden verwittigd van de écht belangrijke updates van aandelen en/of fondsen.

Deze nieuwe mailapplicatie vervangt de oude applicatie die meldingen van verschenen blogberichten. De nieuwe mailapplicatie werd ontwikkeld vanwege het hogere bezoekersvolume op de website.

De nieuwe e-mailapplicatie ziet er als volgt uit:

Mailapplicatie Abonnees

Wat moet u doen om deze mails te ontvangen?

Als abonnee van Analyse/FondsenAnalyse zult u automatisch deze e-mails ontvangen als uw mailadres correct is ingevoerd in het Ledenmenu. Als abonnee hoeft u dus verder niets meer te doen.

BELANGRIJK! Hebt u de voorbije weken toch geen e-mails ontvangen van Analyse?

1) Kijk dan eerst even na in uw inbox of de e-mails per ongeluk in de folder ongewenste berichten zijn beland. De e-mails zijn afkomstig van het adres info at analyse.be

Om te vermijden dat onze e-mailberichten bij uw ongewenste mail belanden, kunt u ons mailadres (info at analyse.be) best toevoegen aan uw contacten.

2) Indien u alsnog geen e-mails terugvindt, kijk dan even in het Ledenmenu of uw emailadres correct is ingevuld.

Om het e-mailadres dat aan uw abonnement gelinkt is te raadplegen of te wijzigen, gaat u na aanmelding op de website naar het Ledenmenu. 

U selecteert "Accountgegevens", waar u links onderaan uw emailadres kan raadplegen. Indien dit mailadres niet correct is, vult u het nieuwe mailadres in en drukt u op "Verstuur".

Screenshot Wijzigen Mailadres Analyse website 

Bij problemen of vragen kunt u ons steeds contacteren via het e-mailadres info at analyse.be

Gelieve in uw e-mail dan uw persoonlijke gebruikersnaam duidelijk te vermelden zodat we u snel kunnen verder helpen.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel succes !

mvg,

Het Analyse Team


Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden