Gebruiker
Analyse nr. 1808: Dividenduitkering placeholder Premium
  • jan. 13, 2022
  • Jeroen Vandamme
We brengen u op de hoogte dat de nieuwste Analyse nieuwsbrief in het Ledenmenu van de website werd geplaatst. De nieuwsbrief kan gelezen worden na aanmelding op de website.


De eerste Analyse publicatie van het nieuwe jaar, nr. 1808, gaat over goedkope en kwaliteitsvolle farma-aandelen, dividenden, landelijk vastgoed en uiteraard ook het vertrouwde stokpaardje van edelmetalen, inflatie en exploratieaandelen.

Belangrijke praktische informatie: Door de pauze van Analyse worden alle abonnementen verlengd met 6 maanden. Abonnementen die vervielen van juli 2021 tot en met januari 2022 kregen alvast deze verlenging toegewezen. Voor abonnementen die vervallen vanaf februari 2022 wordt deze verlenging de komende weken toegevoegd in de nieuwe website. Leden wiens abonnement dreigt te vervallen vanaf februari moeten dus zeker niet vooraf verlengen. U kunt de vervaldag van uw abonnement altijd nakijken in het Ledenmenu van de bestaande website.

Als alles goed loopt, zal in de loop van deze maand een nieuwe Analyse website worden voorgesteld. We hopen u als abonnee hiermee een betere service te kunnen bieden: snellere berichtgeving, deelknoppen, mooier design, meer betalingsmogelijkheden, premium membership voor onze trouwe abonnees, zoekfunctie, betere gebruiksvriendelijkheid, kortom meer opties.

Belangrijk: Eenmaal de nieuwe website gelanceerd is, zult u terug online kunnen betalen om u te abonneren of uw abonnement te verlengen. Voorlopig verschijnen de publicaties nog op de oude website. Nieuwe betalingen ter verlenging van het abonnement kunnen nog steeds via overschrijving.

PayPal zullen wij niet meer gebruiken omdat het niet perfect compatibel was met ons administratiesysteem. Daarom hebben we vorig jaar de terugkerende betalingsoptie via PayPal geschrapt. Op de nieuwe website zullen andere online betalingsmogelijkheden worden voorzien zoals Bancontact/ KBC payment/ Belfius Direct Net en IDeal. Een gewone overschrijving zal ook nog steeds tot de mogelijkheid behoren.

In deze overgangsfase van de oude naar nieuwe website zal het uiteraard voorkomen dat er bepaalde zaken niet steeds even vlot lopen. U kan ons hiervoor steeds contacteren op info(@)analyse.be

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden